Förlåt..

Tjena! Jag har inte hunnit/orkat eller haft tid att blogga & är ledsen för det, nu är jag tillbaka igen & ska berätta varför jag inte bloggat. Jag har haft jätte mycket att göra, pluggat, tränat & massa annat.. så jag har inte haft tid för att blogga. Har inte världens största lust att blogga just nu heller, ska på bergravning imorgon så ni kanske förstår varför jag inte är så sugen på det.


Anyway! -Lite om dagen : Skulle slutat vid fem över fyra men gick hem tidigare för jag inte mådde så bra, hela veckan har gått jättesegt! Men skönt att säga att det är helg nu ( är ju så för mig eftersom jag inte ska till skolan imon ). När jag kom hem satte jag mig & läste ut en bok som jag måste lämna tillbaka..

Känns skit gutt att helgen består av plugg,plugg & mer plugg, har fysikprov på måndag ( igen ), skulle gjort det imon men är ju inte där då så missar det, har spanska prov på tisdag & ska vara klar med matten på torsdag, Usch. Jaja, nu ska jag ta det lugnt & bara sega, jag tror vi hörs sen ikväll men vi får se.
Puss så länge :)

Min lilla bebis ;) - som inte är så lite - 


Bildlöst inlägg

Åh fyfan vad härligt, slutade vid 12 idag istället för 14:25! Innan jag börjar träna tänkte jag göra ett snabbt litet inlägg, om vad vet jag inte exakt men jaja ;] Som sagt tänkte jag träna nu & göra ganska länge, har ju itne gjort det på ett tag så får ta igen det! Senare ska jag förmodligen läsa ut en bok & bestämma lite saker för imorgon, har inget annat att skriva just nu, så antar att vi hörs senare ^^


En fråga & lite om dagen

Hej! Nu tänkte jag ställa en fråga till er som läser min blogg, vad vill ni se i min blogg? Ge tips och kommentera vad ni tycker! Jag tänker att jag ska blogga mycket om vad jag gör och vad som händer i mitt liv, självklart lägger jag upp massa bilder på allt möjligt, från oseriöst till seriöst. Så skriv vad ni tycker så får vi se om jag kan fixa de!

Lite om dagen : Slutade efter lunch idag för att vår idrottslärare inte dök upp ( dåligt ), men härligt att slippa gympan! Efter skolan hängde jag med några på stan och åt på mc donals. Tycker inte det är gott längre, så köpte ingenting, hehe. När jag kom hem satte jag mig och pluggade en stund och nu sitter jag vid datorn. Sen ska jag typ äta och kanske träna, vid 7 tiden blir det nog att duscha :) Usch vilket tråkigt inlägg, haha vi hörs nog senare! Puss ♥

Bild från när jag var i Örebro i sommras & hälsade på min syster!
Vattentornet ser ut som en svamp.. wierd ;>


Duschning på G!

Tänkte att jag skulle duscha nu, det har varit en chill dag! Inte gjort speciellt mycket egenligen, bara slappat.
Varje gång jag ska skriva ett inlägg glömmer jag bort vad jag tänkte skriva.. segt :P. Längtar inte det minsta tills skolan imon, längtar till nästa helg.. he, vi får se om jag bloggar mer idag! Annars hörs vi nog imorgon:)

Ni får en bild på mig när jag är osminkad O.o


It's okey not to be okey'

It's okay not to be okay,
Sometimes it's hard, to follow your heart.
But tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
There's nothing wrong with who you are.





Inte orkat blogga

Jag har inte orkat eller hunnit blogga idag, har städat mitt rum,kollat runt i stan & umgåts med min familj. Men tänkte göra ett litet snabbt inlägg här nu, har haft en lugn & skön dag, sov till typ 1.. haha! Rätt skönt att sova ut riktigt. Nu ska jag sätta mig framför tv:n med ett glas cola,gois & se om det finns nåt roligt att kolla på! Vi får se om jag bloggar mer idag, annars hörs vi imorgon!

En ganska gammal bild på mig när jag hade haft min kamera i 1 månad typ :}


Vill ha kläder!

Åh, får ryck.. vill köpa nya kläder men har inga pengar just nu, finns ju mycket mer kläder än dom tre plaggen på bilden, men orkade inte göra nån speciellt bra bild eller så.

Jag ska nog försöka bli lite trött snart, vill sova men är skit pigg! Störande..
Säger godnatt nu så hörs vi imorgon :3

- FAIL BILD -


Vill måla naglarna..

Vill måla mina naglar men har bitit av dom igen & jag tycker det är jobbigt att måla dom om dom är korta..

Älskar ju att hålla på & fixa med naglarna så ni får en bild på en slarvig design! :)
Kommer inte på något mer att skriva just nu, det har varit en härlig dag, slutade vid tolv och så är det helg! We like. Men vi hörs nog senare c:


Sista inlägget idag

Börjar känna mig lite smått nervös inför provet imorgon, har ju missat lite saker som ska va med så kommer nog få dåligt resultat.. Hoppas jag blir godkänd iallafall, trots att jag varit sjuk. Jag ska försöka läsa igenom det om och om igen tills jag ska sova, hoppas det sitter kvar lite i hjärnan imorgon. Nu säger jag godnatt, vi hörs :>

Här får ni några Vattenbilder jag har tagit






Varm Choklad

Tänkte göra ett snabbt inlägg =)
Sitter här med en kopp varm choklad i handen! Ska dricka upp det & plugga lite till, sen ska jag duscha, får se
 vad som händer sen men ska nog bara ta det lugnt. Ha det gutt sålänge!

 


Precis vaknat

Har precis vaknat och ska snart äta frukost, tänkte göra ett snabbt inlägg innan! Min dag kommer bestå av att ta det lugnt och koncentrera sig på plugget, har ju fysikprov imorgon så får se hur det går.. Tänkte att jag skulle försöka fixa lite fler saker i bloggen, är ju inte klar. Men nu är jag hungrig så ska gå och äta något, vi hörs senare! :)

Här får ni 3 bilder från när jag bakade Cupcakes för ett tag sen,
 supergott var det och kul att göra!



Lekt lite =P

Tredje gången jag bloggar idag :O har ju inget att skriva om egentligen men vill blogga hela tiden, så jag lägger upp några bilder istället. ( I detta fallet hade jag inget och göra så satte mig och lekte lite! ). Vet iallafall att detta blir sista inlägget idag, blir ingen skola för mig imorgon men får öva på fysikprovet hemma istället! Nu säger jag godnatt ♥

1. Smileysar





2. Klubbor





3. Dansande skellet



Mår okej just nu!

Hoppas jag mår bra imorgon, får inte missa mycket i skolan!

Kände för att blogga lite igen, har ju inget annat för mig så..
Har verkligen inte orkat göra någonting idag! Känns skit tråkigt att bara ligga i sängen från 4 på morgonen tills nu, jag har ju inget speciellt att skriva om nu eftersom jag inte gjort ett skit idag, men vi hörs när jag har något att faktiskt skriva! ;)



Sjuk..

Orkar inte skriva eller blogga mycket just nu, är sjuk och spyr hela tiden.

Ni får två bilder istället!




Orkar inte skirva eller blogga så mycket, spyr som en gris!   Men ni får två bilder iallafall :)




Första inlägget

Har funderat länge på att skaffa en blogg men har inte känt att jag har haft tid. Men nu bestämde jag mig för att skaffa en och se hur det går! Jag har inte riktigt fixat färdigt min blogg än, men det blir jag nog snart! Fattar typ ingenting på www.blogg.se..     Hur som helst är detta min blogg och jag ska försöka blogga minst 1 gång om dagen, hoppas ni gillar min blogg :D


Har funderat på att skaffa blogg länge, men inte känt att jag har haft tid. Men nu bestämde jag mig för att skaffa en och se hur det går! Jag har inte ritkigt fixat klart bloggen en, men den blir nog klar snart!
Fattar ingenting på www.blogg.se..

Hur som helst är detta min blogg och jag ska försöka blogga minst 1 gång om dagen, hoppas ni gillar min blogg :D


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0