Remember ~

if you start to miss me
remember,
I didn't walk away
you let me go.






Lördag :B

Hejsan :D Vaknade vid halv 11 idag, skönt att inte vakna till en jävla väckarklocka iallafall!
Är lite smått besviken över att Linni åkte ut igår, skit tråk! Hoppas det kommer gå bra för henne iallafall..
Men iallafall så sitter jag & väntar på att klockan ska bli 4 för då kommer Tora hit & hon ska sova här :) Kommer bli as nice! Jag sitter & har en tandborste i munnen som jag har haft där i 10 min typ, har ingen aning om varför?? hahaha! Nu tänker jag forsätta sitta o dega framför datorn med massa musik! Knarkar mina ny favvolåtar xD


Oseriös bild på mig idag + min sminkning ~






Höstlov!!

Åh herregud vad gutt med höstlov!!
Känns riktigt härligt, under lovet ska jag försöka blogga oftare men får se lite eftersom jag ska träffa folk ganska mycket o ha saker att göra.
Just nu sitter jag & väntar på att Idol ska börja, tiden går långsamt... tråk!

Vad ska ni göra på höstlovet?

Jag försöker få folk att vara sociala så att tiden ska gå snabbt, så om ni vill adda mig på
MSN : [email protected]
eller 
Facebook : @ Minna Strömberg

 Nu ska jag fordsätta att göra.. ingenting!
Iofs är min syster här som underhåller mig lite, men hon är trött så! Puss :-)

- Gammal bild -



Nyduschad!

Tjena! Märkte att jag hann göra ett inlägg på bloggen nu så får väl passa på!
Har inte speciellt mycket att skriva om ( som vanligt ), min lördag bestod liksom av att städa mitt rum, träna & slappa! En riktig chilldag! Vid 19:30 kommer jag sitta i soffan & glo på True Talent! För en halvtimme sen stod jag & sjöng i duschen, haha! Så nu är jag nyduschad & fräsh, alltid lika gutt :)
Iallafall så har jag absolut inget roligt att skriva så får väl sluta skriva nu, vi hörs när vi hörs & förvänta er inte att jag kommer göra nåt inlägg imon, tror aboslut inte att jag inte det..

Det ända jag vet är att jag VILL pierca naveln!!!!

Aja, en as het bild på mig när jag är osminkad & ful :3


Lång dag

Tjena allihopa, är ganska seg & trött just nu, gick till 5 över 4 idag, lång & tråkig dag!
Fredag imorgon, slutar som vanligt vid 5 i 12 vilket är as gutt.

Jag tänkte skriva om något som jag inte vet längre.. haha:P Men bara därför får ni en bild på det jag har på mig, och bilden är tagen med min webbkamera så kvaliten suger!



Jeans Cubus, 499:-, Tröja H&M, 149:-


Helg!

Tjena! Är skit glad över att det är helg, skolan är jobbig, seg & tråkig. Så skönt att ha helg nu! Fredag är alltid bästa dagen i skolan, slutar vid 5 i 12 då så det är riktigt gutt!
Jag vet inte om jag kommer uppdatera så mycket i helgen för jag ska umgås med min syster & eventuellt gå på bio med Lo :)
Iallafall så ska jag & min syster äta gott idag & se på idol o bara ha det nice! Kommer nog bli skitbra.
Sen är det tänkt att jag ska sova hos henne tills imorgon ( eller tills på söndag ), får se.
Anyway, nu måste jag sticka! ha en härlig helg så hörs vi kanske imorgon! :D

Eftersom inlägget handlade om min syster så får ni en bild på mig & henne!
Japp, jag är riktigt charmig när jag är osminkad & cpar mig!


Förlåt

Jag är ledsen men har verkligen inte tid för att blogga just nu.. Mina dagar spenderas åt kompisar, träning & plugg, sitter knappt vid datorn så svårt att blogga då.. Tycker det är skit tråkigt men så är det just nu!

Hoppas ni stannar kvar ändå för att kolla om jag uppdaterat.

Nu har jag tid att blogga lite snabbt så här får ni ett inlägg!
Slutade vid kvart över 2 idag så de va inte så jobbigt, imorgon går vi till 5 över 4 *suck*.. Men men!
Jag kommer nog bara träna & ta det lugnt idag, ska ut & springa om en stund & sen styrketräna, kanske ska plugga lite men annars är det en lugn dag ( antagligen därför jag hinner blogga? ). Allt för idag! Tror inte jag kommer blogga mer idag ( förvänta inte något ) så vi hörs nån annan dag! Hejdå :)

En bild på mig


Lördag!

Hallå alla! Känner mig rätt tråkig som inte uppdaterar något men har inte tid :( segt som fan.
Men nu är det helg & då finns det mer tid att blogga! Haha.
Jag kollade nyss på Jag saknar dig, tyckte den var sjukt bra! värd att se på iallafall. Sen innan jag sätter mig & pluggar nu tänkte jag göra ett litet inlägg till er, nu när jag har tid liksom.. Min dag idag ser ganska tråkig ut, ska plugga ganska mycket, i vanliga fall hade jag inte pluggat så mycket men försöker ju satsa på bra betyg & då måste jag försöka trots att jag är trög XD, Men nu ska jag iallafall sätta mig & plugga, vi hörs kanske ikväll!Puss:*

En fråga : Jag skulle gärna vilja ha lite tips om vad ni vill se i min blogg, även om jag inte har så mycket tid just nu vore det kul att se vad ni tycker! Så lämna gärna en kommentar :)


Om ni inte vet vilken film jag menar så får ni en bild på den här :


Skola = Inget liv

Texten är ren sanning. Allt jävla plugg tar upp all tid man har, räcker väl med att skolan ta upp dagarna, vore kul om man fick lite fritid istället för att bara glo i böcker och sånt hela dagen. Dom flesta förstår nog vad jag menar och av denna anledning kommer jag förmodligen inte blogga, vill men har ingen tid till det just nu. Har inte överdrivet mycket plugg men tränar ju och så hela tiden vilket också tar sin tid. Hursomhelst hör jag av mig när plugget lugnat ner sig lite och jag känner att jag har tid att blogga utan att stressa. Ha det awesome sålänge :D

Ni får lite blanade bilder jag tagit för att ha något att kolla på!










Mycket att göra..

Hej, jag kommer inte blogga nåt idag p.g.a mycket plugg, har spanska prov imorgon, engelska & matte, usch. Så idag får ni ett litet & bildlöst inlägg! Skit tråkigt med sånna inlägg men men.

Har inte mycket mer att skriva, fick hem mina skor jag beställt från H&M & mina strumpbyxor, resten av kläderna kommer typ i mitten av oktober -.-, Orkar inte vänta!
Nu ska jag som sagt sätta mig & fokusera på spanskan, vi hörs nog imorgon, om inte så vet ni att jag pluggar då med! Om det är nåt annat uppdaterar jag när jag kan, skolan tar skit mycket tid & då är det svårt att klämma in andra saker, ha de bra sålänge! ♥


3 bilder från igår

Hallå!
Jag vet att jag kommer ha världens tråkigaste dag idag, ska bara plugga hela dagen!
Låter väl roligt? Iallafall så gör jag bara ett inlägg ny för att ni ska få se dom 3 bilderna jag skulle visat igår & för att ni ska veta varför jag inte kommer blogga mycket idag, tror detta är enda inlägget idag faktiskt. Så blir det om jag ska plugga riktigt iallafall!
Jag har inte börjat plugga än, ligger & lyssnar på musik just nu.. Men nu vet ni iallafall vad jag ska göra idag.. Haha, hoppas ni är avundsjuka! Vi hörs förmodligen imorgon :)

Bilderna jag pratade om'






Om dagen

Tänkte skriva lite om dagen, gjorde inte så mycket på morgonen, segade mest. På dan stack jag & min syster ut o fotade lite, det går inte att ladda över dom 3 bilderna jag tänkte visa så skit i det :/, fick ändå inte nån bra direkt så.. Hehe. Iallafall, sen när jag kom hem åt vi tacos, alltid lika gott! Efter det satte jag mig vid datorn & tog det lugnt, ska nog ta det lugnt & bara prata med folk ikväll, måste egentligen plugga men orkar inte :P Tror inte vi hörs mer idag så bye.

Ni får 3 vattenbilder jag tagit för längesen istället! :)








R.I.P ♥

Hellu! Riktigt gutt med helg!
Som sagt har jag varit på bergravning idag, sorgligt & tungt, men fint & ett bra avslut. Som tur är mår jag faktiskt helt okej, låter inte detta förstöra för mig själv utan tilllåter mig själv att ha kul, så det känns rätt bra. Bergravningen var vid 10 & höll inte på så jättelänge, sen åkte vi ut till Lindsdal för att käka god mat & umgås med släkten istället för att åka hem & vara deppiga, det tyckte jag var riktigt bra :]. Sen åkte vi hem & då var klockan typ 6 eller något & då somnade jag på soffan tills Idol började. Vid 9 åkte vi till norrliden för att umgås med några, har känt att dagen varit bra även om det hänt något dåligt. Vid 11 tiden kom vi hem igen & nu sitter jag o redigerar lite bilder.

Nu ska jag ta det lugnt & bara sega, sista inlägget innan jag går & lägger mig vet jag iallafall, så vi hörs nog imorgon, godnatt ♥

Jag & mormor för ett tag sen.
VILA I FRID ♥


RSS 2.0